Distribucija toplih i hladnih napitaka, bazeni, fontane, masažne kade - hot tubs - swim spas, sustavi za navodnjavanje, pumpe, travni tepisi ...

AutomatiNavodnjavanjeMikroirigacijaBazeniPumpeTravni tepihRobot kosiliceEdukacijaNovostiO nama

PROFESIONALNA OPREMA

 
 
 
 
 
 
 
 

 Klasični bazeni
 Ugradbeni bazeni
 Filtracija
 Doziranje i dezinfekcija
 Cirkulacija
 Spojni materijal
 PVC foloja za oblaganje
 Čistači
 Ostala oprema
 Prekrivači Solarni tuševi Sollar-Rip Hidraulični lift Dodaci
 Vodene igre
 

 

Kontaktirajte nas ...

Opći uvijeti prodaje

 

LJETNI PREKRIVAČI

 
1. ECORETE


 

Ljetni prekrivač model ECORETE dolazi u zelenoj i crnoj boji. Završni rubovi dvostruko su prošiveni, a prsteni od čelika/aluminija nalaze se svakih 0,7 m. Sa svih četiri strana dolazi i elastični konop. Prekrivač se fiksira na travnatu površinu sa kolcima ili sa nestajućim stupićima u samu plažu bazena.
U cijenu prekrivača uključena je ambalaža (vreća), dok u cijenu nije uključen elastični konop i nestajući stupići izrađeni od mesinga koji služe za učvršćivanje prekrivača uz plažu bazena.
Težina prekrivača je 160g/m².

 
2. PLURIBAL


 

Izotermički prekrivač model PLURIBALL plave je boje i izrađen od polietilena niske gustoće od 400 mikrona posebno tretiran za UV zrake za bazen. U cilju sprječavanja uništavanja polietilena zbog utjecaja klora, proveden je poseban postupak. Dolazi u kompletu sa prstenovim iz nehrđajućeg čelika koji služe za fiksiranje. Nalaze se na dvije ili sve četiri strane prekrivača. Za učinkovito termičko korištenje prekrivača potrebno je da dio prekrivača na kojem se nalaze mjehurići bude okrenut prema površini vode odnosno u dodiru sa površinom vode.

Težina prekrivača je 368g/m².

 
3. MOUSSE


 

Izotermički prekrivač model MOUSSE plave je boje i izrađen od geosintetičkog nepropusnog materijala koji omogućuje uštedu toplinske energije grijanih bazena.  
Za učinkovito termičko korištenje prekrivača potrebno je da dio prekrivača koji je plave boje  bude okrenut prema površini vode odnosno u dodiru sa površinom vode.
Težina prekrivača je 350g/m².

 
ZIMSKI PREKRIVAČI
 
1. DE LUXE
 

        
 

De Luxe zimski prekrivač je geomembrana dodatno izolirana kako bi se spriječilo prodiranje vode, izrađena od tri sloja polietilena niske gustoće i ojačana unutarnjom armaturom od polietilena visoke gustoće. Obe strane prekrivača zelene su boje. Ostale karakteristike materijala; netoksičan, vodootporan, jednostavan za rukovanje, otporan na razrijeđene kiseline i nepropustan na vodenu paru. Svakih 0,50m na krajevima prekrivača nalaze se rupe sa ojačanjem.
De Luxe zimski prekrivač moguće je učvrstiti na dva različita načina.
Težina prekrivača: 240 g/m².

 
NOVOST !!!
 
AQUAGUARD
 

Prekrivač Aquaguard predstavlja inovativni zaštitni prekrivač koji se može koristiti tijekom cijele godine. Osim svoje dvojne funkcije kao ljetni i kao zimski prekrivač predstavlja i dodatnu zaštitu za djecu i životinje obzirom da podnosi teret i od nekoliko odraslih osoba. Izrađen je od PVC materijala koji je dodatno ojačan sa polietilenskom trakom u skladu sa francuskim standardima NF P 90 – 308.
Estetski prekrivač nije okom vidljiv obzirom da se nalazi uz rub bazena omotan na traci mehanizma. Sistem prekrivača Aquaguard pomoću hidrauličnog mehanizma omogućuje otvaranje do 10,00m prekrivača u samo 30 sekundi. Dodatnu sigurnost prilikom korištenja prekrivača predstavlja električne instalacije koje se nalaze daleko od bazena.
Nadalje, prednosti prekrivača Aquaguard su također i održavanje čistim bazena, obzirom da prljavština i ostale nečistoće ostaju na površini bazena te ih je na taj način lako ukloniti. Prekrivač također onemogućuje evaporaciju pa je stoga gubitak topline vode sveden na minimum.

 

 

© 2013  AS. FRANCO, Jehnići 5, 52440 POREČ - CROATIA   e-mail: franco@franco.hr