Distribucija toplih i hladnih napitaka, bazeni, fontane, masažne kade - hot tubs - swim spas, sustavi za navodnjavanje, pumpe, travni tepisi ...

AutomatiNavodnjavanjeMikroirigacijaBazeniPumpeTravaRobot kosiliceEdukacijaNovostiO nama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REZIDENCIJALNI SEKTOR
 Rotori (Dinamika)

 Sprays (Statički)
 Glave (Dizne)
 Elektroventili
 Programatori
 Spojni materijal
 Kap na kap

POLJOPRIVREDA
 NaanDanJain "Drip kit"
 IrriStand sistem
 Razno

 

Generalni zastupnik za
Republiku Hrvatsku

 

New EDUKACIJA

Kontaktirajte nas ...

Opći uvijeti prodaje

 

Praksa navodnjavanja stara je koliko i sama civilizacija. Neke od najstarijih civilizacija Mezopotamija, Egipat, Maya, Inka i Kina su svoje bogatstvo i razvoj dugovali navodnjavanju. I dan danas navodnjavanje predstavlja važan segment.

Sustavi za navodnjavanje osiguravaju kvalitetan i uspješan rast travnjaka, biljnog materijala te njegovan izgled vrta obzirom da omogućavaju ujednačenu i pravodobnu opskrbu vodom te samim time i znatnu uštedu vremena i troška vode.

Važno je istaknuti da je za lijep izgled travnatih površina vrlo bitno zalijevati ih u vrijeme kada se temperatura tla i zraka približe sličnoj vrijednosti odnosno noću. Tako automatski sustav za navodnjavanje omogućuje umjesto nas, kada i nismo baš u mogućnosti to učiniti, aplicirati na površinu u pravom trenutku točno određenu potrebnu količinu vode.

Kod ugradnje sustava za navodnjavanje koristimo materijale najvišeg standarda renomiranih proizvođača sustava za navodnjavanje te jamčimo servis i rezervne dijelove.

¸

K-RAIN
K-RAIN jedan je od svjetski istaknutijih proizvođača cjelokupnog asortimana proizvoda sustava za navodnjavanje, kako za potrebe privatnog, tako i za potrebe javnog sektora, sa sjedištem u West Palm Beach, Florida.
Carl Kah početkom 70-tih godina osniva K-RAIN, a od 1974. godine proizvodi K-RAIN-a vodeći su u industriji inovacija. Sa više od 90 patenata i preko 30 godina iskustva u industriji, stručno osoblje K-RAIN-a stvara proizvode koje karakterizira vrlo laki način postavljanja i upotrebe.
Uz kvalitetu AS FRANCO kao distributer proizvoda K-RAIN na području Republike Hrvatske nudi i vrlo konkurentne cijene na postojećem tržištu proizvoda sustava za navodnjavanje.
Proizvodi K-RAIN kompatibilni su sa proizvodima ostalih svjetski poznatih proizvođača TORO, HUNTER, RAINBIRD, IRRITROL itd.

NAAN
DANJAIN

NaanDanJain već više od 70 godina razvija, proizvodi i distribuira široku paletu kompletnih rješenja za navodnjavanje u više od 100 zemalja širom svijeta.
Ta su rješenja usmjerena ka učinkovitom i ekonomičnom upravljanju raspoložive vode.
NaanDanJain svojim inovativnim rješenjima u uzgoju raznih poljoprivrednih kultura doprinosi boljim prinosima.
Predložena rješenja rezultat su rada grupe stručnjaka među kojima naravno i agronoma.

 

© 2013  AS FRANCO, Jehnići 5, 52440 POREČ - CROATIA   e-mail: franco@franco.hr