Distribucija toplih i hladnih napitaka, bazeni, fontane, masažne kade - hot tubs - swim spas, sustavi za navodnjavanje, pumpe, travni tepisi ...

AutomatiNavodnjavanjeMikroirigacijaBazeniPumpeTravaRobot kosiliceEdukacijaNovostiO nama

 
 
 
 
 
 
 

 Kapaljke
 Mikroraspršivači
 Mikroventili
 Bodeži - Nosači
 Spojni materijal
 SET "Sam svoj majstor"
 

 

Kontaktirajte nas ...

Opći uvijeti prodaje

 

Visoke vrijednosti učinkovitosti mikroirigacije očitavaju se u smanjenju odnosno potpunom otklanjanju gubitaka vode uslijed otjecanja vode i isparavanja tla. Korištenjem mikroirigacije moguće je postići veću učinkovitost navodnjavanja od tradicionalnih sustava.
Mikroirigacija svoju primjenu nalazi prije svega u uzgoju cvijeća, u staklenicima, parkovima, ali značajne rezultate daje i u sektoru povrtlarstva. U našim krajevima primjena mikroirigacije je još uvijek u povojima obzirom da joj se ne pridaje toliko veliki značaj, već se uobičajeno rađe koristi sistem kap po kap.
Osnivači tvrtke TECO nakon više od 20 godina rada u sektoru navodnjavanja odlučili su pokrenuti vlastitu proizvodnju cjelokupnog asortimana proizvoda za mikronavodnjavanje. Cjelokupna se proizvodnja odvija u Italiji. Novi su proizvodi po prvi puta predstavljeni na međunarodnom sajmu EIMA u Bologni, 2004. godine.
Proizvodi su prisutni na evropskom i američkom tržištu, a AS. FRANCO, također sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru navodnjavanja zastupnik je za Republiku Hrvatsku.
Radi se o kapaljkama, mikroraspršivačima, mikroventilima i ostalom spojnom materijalu   vrhunske kvalitete koji svoju primjenu nalazi u navodnjavanju cvjetnih gredica, biljaka u malim ili velikim posudama, u navodnjavanju grmlja i drveća u vrtovima i uređenim parkovima. Glavna značajka proizvođača TECO je kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj novih proizvoda.

 

 

© 2013  AS. FRANCO, Jehnići 5, 52440 POREČ - CROATIA   e-mail: franco@franco.hr