Distribucija toplih i hladnih napitaka, bazeni, fontane, masažne kade - hot tubs - swim spas, sustavi za navodnjavanje, pumpe, travni tepisi ...

AutomatiNavodnjavanjeMikroirigacijaBazeniPumpeTravni tepihRobot kosiliceEdukacijaNovostiO nama

PROFESIONALNA OPREMA

 
 
 
 
 
 
 
 

 Klasični bazeni
 Ugradbeni bazeni
 Filtracija
 Doziranje i dezinfekcija
 Cirkulacija
 Spojni materijal
 PVC folija za oblaganje
 Čistači
 Ostala oprema
 Vodene igre
 

 

Kontaktirajte nas ...

 

Opći uvijeti prodaje

 

GALERIJA SLIKA

Kultura kupanja razvila se još u vrijeme starih Grka i Rimljana. Plivanje je idealna tjelesna aktivnost jer se koriste sve mišićne skupine, a osim toga uživanje u bazenu može biti ugodan i aktivan odmor za cijelu obitelj i prijatelje.  Danas je kultura kupanja svedena pod pojam wellness koji obuhvaća klasični bazen, hidromasažni bazen, opuštanje parnim kupeljima, saunskim tretmanima….

Bazen u vlastitom dvorištu nešto je o čemu mnogi sanjaju. Taj san mnogima donedavno  neostvariv, današnjom bogatom ponudom bazena i bazenske opreme koja se prilagođava zahtjevima i mogućnostima kupaca postaje ostvariv u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.  Danas je moguće birati između betonskih klasičnih, ugradbenih ili montažnih bazena.

 

POOL'S je komercijalni dio A&T Europe sa sjedištem u Castiglione delle Stiviere, Mantova.
Od osnivanja 1961. godine vodeća je tvrtka u sektoru bazena i bazenske tehnike. Proizvodi većinu artikala iz svojih kataloga, osiguravajući pri tome visoki standard kvalitete i kontinuirani proces istraživanja i razvoja proizvoda.
Jedini je talijanski proizvođač šireg asortimana proizvoda iz ABS kao npr. skimer, svijetla, mlaznice, ispusti na dnu itd, i upravo ti proizvodi predstavljaju dodatni znak kvalitete i izvrsnosti obzirom da se ugrađuju u gotovo svim bazenima na području Italije, a i u širem međunarodnom kontekstu. Usmjerenost ka zadovoljstvu kupca glavna je značajka POOL'S-a koji posjeduje i certifikat ISO 9001:2000.

 

© 2013  AS. FRANCO, Jehnići 5, 52440 POREČ - CROATIA   e-mail: franco@franco.hr