Distribucija toplih i hladnih napitaka, bazeni, fontane, masažne kade - hot tubs - swim spas, sustavi za navodnjavanje, pumpe, travni tepisi ...

AutomatiNavodnjavanjeMikroirigacijaBazeniPumpeTravni tepihRobot kosiliceEdukacijaNovostiO nama

PROFESIONALNA OPREMA

 
 
 
 
 
 
 
 

 Klasični bazeni
 Na Skimer
 Na Preljav
 Oprema
 Ugradbeni bazeni
 Filtracija
 Doziranje i dezinfekcija
 Cirkulacija
 Spojni materijal
 PVC folija za oblaganje
 Čistači
 Ostala oprema
 Vodene igre
 

 

Kontaktirajte nas ...

 

Opći uvijeti prodaje

 

 

Glavna prednost klasičnih bazena je potpuna oblikovna prilagodljivost potrebama i željama pojedinaca. Pravi je izbor za ljubitelje klasike gradnje bazena. Stručnjaci smatraju da su takvi bazeni u odnosu na druge još i danas najkvalitetniji, ali zato i među najskupljima. Prije dolaska novih i povoljnjih tehnologija načina gradnje bazena betonirani bazen je bio jedini mogući način gradnje bazena.

Prvi uvjet za dobru izgradnju bazena je analiza konfiguracije tla sa statičnim izračunom koji uzima u obzir i nosivost tla te prisutnost sposobnih stručnjaka pri izvođenju građevinskih radova obzirom da je kvalitetno izrađena betonska školjka najznačajniji i ključni uvjet za dugi životni vijek bazena.

Mogu se obložiti keramikom, mozaikom, obojati ili obložiti membranom - PVC linerom. Klasični bazen može se opremiti svom raspoloživom bazenskom tehnikom i opremom ovisno od želja i namjena.

 
 

 

© 2013  AS. FRANCO, Jehnići 5, 52440 POREČ - CROATIA   e-mail: franco@franco.hr