Distribucija toplih i hladnih napitaka, bazeni, fontane, masažne kade - hot tubs - swim spas, sustavi za navodnjavanje, pumpe, travni tepisi ...

AutomatiNavodnjavanjeMikroirigacijaBazeniPumpeTravaRobot kosiliceEdukacijaNovostiO nama

 

 
 
 
 

 Travni tepih
 Agrostide
 Atletico
 Classic Dark
 Ideale
 Zorro
 Princess
 Travni tepih - Busen
 Travni busen
 Korisni savjeti
 Robot kosilice

 

 

Kontaktirajte nas ...


 

 

TRAVNI TEPIH

Travnjaci ukrašavaju krajolik stvarajući lijep prostor ugodan za život i razne aktivnosti.
Do lijepog travnjaka može se doći uz stručnu pomoć brzo i jednostavno, a to je najbolje povjeriti onima koji su se svojim radom dokazali da su u tome vješti i uspješni. Kvalitetan travni tepih je gust, zbijen, kompaktan, ujednačene boje, bez simptoma bolesti i prisustva štetnika. Travni tepih predstavlja brzo rješenje problema kako bi okućnica, gradski park ili poslovna površina brzo ozelenjela, a uz minimalna ulaganja. Jednostavno održavanje i trenutna upotreba rješenje su za one koji nisu pripremljeni čekati prirodni tok rasta trave.
Okućnica kuće će tako postati zelena u roku samo jednog dana.... zelena oaza po kojoj se može igrati, hodati ili joj se jednostavno samo diviti.
Prednosti postavljanja travnog tepiha su mogućnost postavljanja tijekom cijele godine od proljeća do jeseni, nema plijevila jer trava jako gusto raste, te se može odmah  koristiti. Prilikom odabira vrste travnog tepiha bitno je imati na umu namjenu istog te specifične klimatske uvjete šireg područja. Pojedine travnate površine imaju prvenstveno ukrasnu namjenu, a neke se intezivno koriste.

 

Dužina role

120,0

cm

Širina role

46,0

cm

Debljina rezane zone

1,0

cm

Otpornost na kidanje po dužini role

14-18

kg

Gustoća

100

%

Kvaliteta korištenog materijala

100

%

Infestanti

0

%

Visina rezanja za dostavu:

- vrtovi, golf tereni, sportski tereni

3,0

cm

 

- golf tereni

1,5

cm

 

- golf green

0,6

cm

 

© 2013  AS. FRANCO, Jehnići 5, 52440 POREČ - CROATIA   e-mail: franco@franco.hr