Distribucija toplih i hladnih napitaka, bazeni, fontane, masažne kade - hot tubs - swim spas, sustavi za navodnjavanje, pumpe, travni tepisi ...

AutomatiNavodnjavanjeMikroirigacijaBazeniPumpeTravaRobot kosiliceEdukacijaNovostiO nama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOPLI NAPITCI

 Colibri
 Brio

 Kikko Max
 Concerto
 Canto


HLADNI NAPITCI-SNACK

 Melodia
 Zeta

 


 

 

Kontaktirajte nas ...


 

POSLOVNA SURADNJA - POSTAVLJANJE AUTOMATA

 

Obrt  "AUTOMATIC SERVIS FRANCO" osnovan je 1989. sa sjedištem u Poreču, Jehnići 5.

Nudimo Vam postavljanje automata za tople i hladne napitke u Vašem poslovnom prostoru. Automati su najnovije generacije i dizajna proizvođača "ZANUSSI" i „NECTA“ koji će se savršeno uklopiti u Vaš poslovni prostor.

 

Automati za tople napitke mogu ponuditi slijedeće napitke: espresso, espresso kratki, espresso dugi, macchiato, cappuccino, cappuccino sa čokoladom, moccacino, kavu bez kofeina, macchiato bez kofeina, cappuccino bez kofeina, cappuccino bez kofeina sa čokoladom, čokoladu, čokoladu sa mlijekom, čaj okus limun, mlijeko, toplu vodu ili samo čašu.

Automati za hladne napitke nude mogućnost: PVC boce od 0,5 lit i limenke 0,33lit raznih okusa, ovisno o Vašim potrebama i željama.

 

Nudimo tehnološki napredne i jednostavne načine naplate. Mogućnost naplatnog sistema kovanicama i novčanicama uz mogućnost povrata kovanica, a ukoliko želite da potrošnja napitaka ide u troškove reprezentacije ispostavljamo Vam račun R-2.

 

Mi u potpunosti brinemo o nadopuni automata sa sirovinama, o njihovom održavanju i servisiranju te ispravnosti i kvaliteti napitaka u skladu s važećim propisima .

 

Raspolažemo stručnim djelatnicima koji se brinu o servisiranju i nadopuni automata. Ovim se uslugama možemo prilagoditi Vašem radnom vremenu, bez obzira bilo to vikendom ili praznikom, odnosno prema potrebi.

 

Svi automati posjeduju certifikat ISO9001, potrebne ateste i certifikate te su osigurani na lokacijama kod osiguravajućeg društva.

 

Unaprijed se zahvaljujemo, pozdravljamo te se nadamo budućoj poslovnoj suradnji.


Direktor
Paolo Franko


Ovdije možete preuzeti ugovor o poslovnoj suradnji za postavljanje automata na lokaciji:
  
Ugovor o poslovnoj suradnji.pdf

 

 

© 2013  AS FRANCO, Jehnići 5, 52440 POREČ - CROATIA   e-mail: franco@franco.hr